Inte lätt.

Ingen ska få en vuxen man att vänta, nej ingen ska kunna slösa på min tid. Det är bara fjantar som spelar ett spel, därför kan ingen gå över min gräns. Allt hade varit så mycket lättare om vi ville samma sak, eller att vi åtminstone kompromissade.

Jag är inte den personen som jagar andra eller den personen som ljuger. Jag är dessutom för söt för att få min tid bortslösad. Du vet att jag inte kan läsa dina tankar, så snälla prata klarspråk, för jag är inte den personen som orkar gissa mig till saker.

Detta är fan inte lätt, snubbarna borde egentligen tillfredställa mig. Om de inte kan det så borde de veta gott och väll att jag kan finna mig en annan ganska snabbt. Jag är för söt för att ta skit, aldrig i livet att jag tar sånt. Om någon inte har tid med att vara med mig, så kan denne faktiskt säga "hejdå"


Distans

Så sitter man ensam en lördagkväll och jag känner en distans ifrån dig. Jag jag är långt bortom räckhåll ifrån dig och inte kan jag sluta tänka på dig.

Det känns just nu som att jag sitter på andra sidan av jordklotet - långt bort från allt. Om tiden hade varit på min sida så skulle jag ha gjort så att allt gick mycket snabbare. Mina sms på mobilen kommer inte in så ofta som jag vill. Jag önskar att jag kunde få det som jag ville. Men jag kan inte det så därför känns det som att jag är distans ifrån dig.

Jag kan inte sätta fingret på vad dessa känslor kommer ifrån. Mina flashbacks verkar aldrig ta slut och jag försöker ständigt se vad framtiden har att erbjuda. Jag hoppas på att du saknar mig, ja för det är väll så det borde vara? Jag önskar att jag kunde leva om gårdagen för att få vara med dig igen. Men jag kan inte det så därför känns det som att jag är en distans ifrån dig.

Kontentan av det hela är att jag vill ha dig här ikväll igen. Det är inte så många där ute som vet hur allt kändes igår. Jag kommer dock aldrig få veta om din närvaro tillhör någon annan ikväll. Och därför känns det som att jag är en distans ifrån dig.


Jag älskar att höra hjärtslagen.

För länge sedan:
Någon sa en gång till mig "Du kommer aldrig att klara detta" och "Du lever i en fantasivärld". Så jag började tro att jag hade ett hjärta av sten och svarade "Okej jag är nog inte tillräckligt stark för att klara av det där ensam". De klappade mig på ryggen och sa "Berätta vad du vill göra i livet så ska vi berätta hur du ska göra för att nå det målet"

För ett tag sedan:
Någon sa en gång till mig "Du kan inte ta åt dig åt vad andra säger" och "Deras svagheter är din styrka". Så jag så jag började tro att jag hade ett hjärta av guld och svarade "Okej, jag kanske kommer förlora en dag. Men den förlusten är ett steg närmre segern". Jag klappade mig själv på ryggen och sa "Jag lever, jag älskar, jag lär"

Idag:
Jag älskar ljudet av ett fungerande hjärta.

Det finns guld vid regnbågens slut

Jag har har verkligen bearbetat saker och ting rätt denna vår. Jag har lärt mig nya saker och träffat nya människor. Dessutom har jag sett på hur andra människor tacklar sina problem. Det har t.o.m slutat med att jag har lärt mig att älska igen.

Många frågar om jag håller mig varm med hjälp av de broar ja har bränt? Saken är den att jag har tagit en dag i taget för att sedan reflekterat över den. Tack Gud för att det har funnits personer som har fått min jord att snurra trotts allt som har hänt. Jag spelade inte spelet, och jag ville aldrig vinna kriget.

Älskar att leva. Lever för att älska.

Jag visste att jag var tvungen att riva allt jag hade byggt upp, för att sedan visa allt jag kände. Jag har aldrig velat säga farväl, utan jag har egentligen velat tacka alla för att jag älskar livet igen.

RSS 2.0