Du finns inte i mitt liv längre.

I normala fall så är det likt mig att verkligen analysera allt som har hänt. Men denna gång så känner jag mig verkligen så äcklad att jag inte äns kan tvinga mig själv att bry mig om vad som har hänt.
Du ljög om det ena och det andra, precis som om det var ett spel som du inte kunde sluta spela. Därför känner jag mig inte alls skyldig om jag skulle träffa någon ny inom en vecka. För det var som det var, men nu är det som det är.

Allt som du inte gillade att jag gjorde, gör jag extra mycket just nu. Armbanden som jag gav till oss båda skulle jag kunna ge tillbaka till dig, men ärligt så slängde jag mitt för någon månad sen.
Jag minns hur du ogillade hur många personer runt om berättade hur allt egentligen låg till. Varför blev du så jävla förbanand över sanningen? Aja, det var som det var, och nu är det som det är.

Jag spänderade så mycket tid till att försöka göra dig tillfredställd inom allt. Jag tänkte bara på dig, du tänkte bara på dig själv, så vem tänkte då på mig? Tydligen INGEN... Så därför är det dags att jag tar hand om mig själv. 

Vi är inte tillsammans längre, och jag kan faktiskt inte vara mer lycklig över det. Eftersom det inte finns någon mer tid för dig, så kan jag äntligen bara ta hand om mig själv. Jag kan göra vad jag vill då du inte finns längre i mitt liv.

Sluta medan du kan.

En ung dam sa en gång: "Lyssna på mig Gustaw! Du vet hur mycket du vill ha det och ändå försöker du vara cool över det. Du försöker även tänka förnuftigt om det, och du förnekar allt som sker. Du dras till det som en nattfjäril mot en flamma, och sedan kan du inte hålla dig borta från det. Så lyssna för jag vet vad jag säger"

Han försöker fånga dig i dina armar igen, och han kommer så till att du stannar där. För han är precis den typen du faller för - en sillyboy. Så inse att om du stannar där så är du verkligen galen!"

Hennes förvarningar stämde. Jag var mer än beroende, och jag råkade verkligen hamna på ond fot med honom. Hela tiden så var jag tvungen att följa hans premisser, men som tur så finns det ett slut på allt. Jag har blivit klokare och dragit mig undan all skit.

Sluta medan du kan och innan allt blir som han vill ha det, för han kommer verkligen se till att han gör slut på allt som hade med dig att göra. Det handlar bara om att bygga upp ett förtroende till sig själv, för annars kommer han verkligen att göra slut på allt som finns. Det finns inget gott i denna situation, för allt är verkligen en ända äcklig skithög.


Egoistisk.

När vi startade var allt jävligt kul, riktigt nice faktiskt, och inget var speciellt jobbigt, förutom den tiden då jag var ifrån dig. Vi jagade drömmar och levde för dagen, livet var för allt detta för det allt var så enkelt. Jag vet dock inte när och jag vet inte varför men plötsligt så förlorade jag dig och en del av dig hade dött. Du gick för långt, och du tog mig förgivet.. Att du äns vågade!

Det är en jävligt lång väg ned när du flyger där högt upp bland det blåa. Så du vet så är det ingen som kommer att fånga dig nu när du har matat mig med alla dina lögner. Förlåt om det är så svårt för mig att visa mod, men vafan kan Gud behaga hjälpa mig nu, då jag inte vet om det finns något mer för mig att säga?

Mina föraningar är besannade! Varför kan du inte säga mig vad är det du försöker bevisa? Du gör mig illa, du har brytit ned mig. Hela tiden är det du som har övergivit mig...

Du har slösat bort all vår kärlek. Jag har faktiskt inget mer att säga och det finns inget mer att ta sig igenom. Du är helt egoistisk, och tror att det inte är något fel på dig. Att du aldrig har sett hur smärtan har tagit över mig. Säg vad det är som jag måste göra, för att hålla dig borta från mig?


Blommor på graven
Jag ropar ditt namn
Aska i regnet.




Ta inte tillbaka mig.

Kolla inte på mig som du gör, för det är sanning i allt som sägs. Jag skulle kunna vara den personen, den personen som skulle vilseleda allt. Jag har nu tagit dig till det rena, jag har tömt din själ på allt. Så nu när jag har gått så får du lova mig att inte ta tillbaka mig, för jag kommer bara att förstöra allt och få dig att fortsätta må dåligt.

Jag har sett det tagit slut en gång förut - smärtan, bråken, tårarna. Och händer det igen skulle det bara fylla mig med skam, för det kommer visa sig att det är mig man ska skylla på. Jag må vara en människa med mycket hopp, men ånger kommer bara göra oss äldre. Så nu när jag har gått så vet du att du tar tillbaka mig så kommer du inte vara bra för mig, och jag kommer inte vara bra för dig.

Jag måste ta reda på vad jag egentligen känner, för jag vill inte trampa på dina förhoppningar igen. Jag vill inte vara den som inte tar dina drömmar på allvar. Jag vill inte vara den som aldrig har brytt mig. Du ska ha någon brevid dig som finns där när du behöver honom. Jag är nog för självisk och girig. Jag kommer nog bara göra dig ledsen igen.

Du lova mig att inte ta tillbaka mig, för jag kommer bara att förstöra allt och få dig att fortsätta må dåligt. Du kommer inte vara bra för mig, och jag kommer inte vara bra för dig

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0