Open.

Någonstans inom oss alla kan man finna något vackert, annorlunda och andra egenskaper som oftast hålls undangömda. Att behålla sin mystik är något som anses vara attraktivt, och att visa sig naken är det sista man ska göra. Man ska tydligen ha på sig alla kläder, och endast låta en enskild person få reda på hur man ser ut under allt tyg.

Även om man har kroppen som en gud, och har en blick som kan få alla på fall, så skall man fortfarande låta den andra förstå ens svagheter; Pasion, kärlek och "det lilla extra". Och att vara cynisk och sårad anses inte vara attraktivt. Men hur ska man egentligen veta vad den andra söker efter, om man skall behålla sin mystik, och hur skall man då få tillgång till det sexuella?

Går det att lära känna någon över en natt? Går det att låta känslorna ta över dagens aktiviteter?

Jag ser en tid framför mig där vinden blåser lätt ovanför alla huvuden. En tid där inga höga berg håller folk skilda från varandra. Berg som tillåter folk att öppna sig inför varandra. Så pass öppna att ingen sanning hålls undan. Sanningar som inte pekar på förnekelse.


Kommentarer
Postat av: Dana

Hej Långeman! :)



Jag tror nog det är väldigt individuellt hur man känner kring svaret på den frågan och att det oftast beror hur ens aktuella livssituation ser ut.



Som du säger, du anser för närvarande att det finns viktigare saker här i livet (saker man bör prioritera) än förhållanden, med tanke på den situation du befinner dig i just nu.



Men å andra sidan så kommer du förr eller senare behöva inleda ett förhållande... för vi är väl alla menade att sitta ihop medd en annan halva... som ska ersätta familj och vänner... ge en kärlek och finnas där i livets ups and downs... eller vad säger du?



Tack för din kommentar!

2011-02-24 @ 21:41:04
URL: http://bellesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0