Han!

En helt vanlig kille med drömmarna inom sig vill nu börja om på nytt med hjälp av elden inom honom. Han måste ge sig av. Den vanliga situationen fick honom att dra då alla svek, de stal livet, ljuset och barnet inom honom. Han är så ensam. Springandes mot tåget som tar honom bort från allt som får allt han vet och det som får honom att känna. Han beger sig idag. Kolla aldrig tillbaka och tappa aldrig fotfästet, han är redan stark och verkar äldre än 22år. Hans förflutna kommer att blekna bort - av framtiden han skapar.

Äntligen känner han sinnesro och frihet, men det kommer inte dröja lång tid tills verkligheten kommer knackandes på dörren. Hans gator är kalla. Stora stygga staden kommer att äta upp honom, och det kommer vara svårt att överleva och känna tillhörighet. Han känner sig fortfarande ensam - men han vägrar att gå hem.

Han försöker att vila. Han försöker hitta värme. Han vill ha lycka.

"Du tar ditt pick och pack och drar springer iväg från smärtan och börja om på nytt. Vi vet att du alltid har gått din egna väg. Du har egentligen aldrig fått höra att du är vacker som du är. Vi säger därför det: Du är vacker som du är."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0